Home > Uncategorized > 09.11. 2018 Balkongteam info uke 46.

Hei igjen alle seksjonseiere,

Vedlagt Balkongteam info uke 46.

Det er forøvrig hyggelig å kunne meddele at Kim/Rørhjelp nå er ferdig med montasje av en ny radiator i hver av balkongleilighetene (som kjent gammel radiator fjernet der hvor balkongdør kom).  Styret er godt fornøyd med arbeidene til Rørhjelp, og vi har mottatt mange hyggelige tilbakemeldinger om firmaets arbeider.  Det har vært mye arbeid for styret med tilgang til leilighetene ifm radiatorarbeidene, nøkkelinnlevering mv., og dette har i det store og hele forløpt veldig bra.  Styret takker balkongeiere/beboere for godt samarbeid om dette.

Vi hadde forøvrig styremøte igår, hvor vi bl.a. gjennomgikk budsjett for 2019, vurderte fremtidig vedlikeholdsplan for sameiet, finansiering av tilleggkostnader for balkongene, ref. brev balkongeiere mottok fra OBOS om dette, og hvor hele 19 balkongeiere ønsket å finansiere tillegget selv, mens 21 ville ta del i felleslånet for dette, som medfører at samelt felleslån for dette blir langt mindre enn opprinnelig antatt, og forhold vedr. muligheten for å sette opp en ekstra skillevegg for å hindre innsyn til gavlleiligheter fra balkonger.

 

Mvh, styret v/Andreas


Balkonginformasjon uke 46

Hei.

Uke 46 vill vi fortsette med balkongmontering i etasje fire samt påbegynne montagen for balkonger i etasje tre hvilket innebærer en del pigging til informasjon.

Guttene som monterer dører vill fortsette med finisharbeider på dører og fasade for å bli helt ferdige slik at alle kan konsentrere seg på balkonger og montasje av dem etter det.

Vi ønsker alle en riktig God helg!

Med vennlig hilsen

Balkongteam as

 

Ola Rask

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*