Home > Uncategorized > Balkonginformasjon uke 34

Balkonginformasjon uke 34

Hei.

Arbeidet med nedkapping av de eksisterende balkongene har fungert bra under uken og vi vill fortsette med dette frem til onsdag lunsj da vi håper å være ferdig. Torsdag rigger guttene av og rydder bort tingene sine. Det blir nok deilig å slippe den lyden fra sagen 😊

 

Montering av stillaser regner vi å begynne med på tirsdag. I samband med at stillaset kommer opp så vill vi minne litt ekstra på at dere tenker på å holde vinduet lukket slik at ikke uvedkommende kan komme seg inn.

Det er ikke så stor risk kanskje men allikevel.

 

Med dette ønsker vi dere alle en riktig god helg.

 

 

Med vennlig hilsen

Balkongteam as

Hei alle seksjonseiere,

Som dere ser er Balkongteam i ferd med å avslutte nedkappingen av de gamle brannbalkongene, for så tirsdag (i uke 34) å begynne å sette opp stillas.  Nedkappingen har skapt mye støv og smuss på vegg og vinduer – BT er allerede i ferd med å høytrykkspyle vegg og vil vaske vinduer.

Siste uke (33) har Rørhjelp demontert alle radiatorer under vindu i stuene hvor det kommer balkongdør.   Det gikk veldig greit med tilgang til leilighetene, beboere var enten hjemme eller hadde gitt nøkkel til Gunn.  Mange takk for veldig god oppfølging!

Det vil nok bli ytterligere behov for tilgang til balkongleilighetene i ukene fremover –  elektriker Leithe vil i uke 35 demontere kabler og evt. stikk under stuevindu (der hvor balkongdør vil komme), og dette arbeidet er tenkt å ta 3-5 dager.  Tidlig september vil Rørhjelp begynne å montere nye radiatorer under vegg i stue hvor ny balkongdør  kommer.  Styret kommer tilbake med mer detaljert tidsplan for disse arbeidene, som altså krever tilgang til balkongleilighetene. Det kan være til stor hjelp om balkongeiere sørger for å ha et ekstra sett med nøkkel til sin leilighet.

Styret gjør oppmerksom på at bygging av balkonger er et puslespill, hvor en rekke faktorer skal passe sammen, rent teknisk og ikke minst i tid, (riving, stillas, demontere/montere radiatorer, demontere/montere el-arbeider/balkonglys, montere balkongdører m/stuevindu, og ikke minst montere selve balkongene). Alle parter etterstreber å følge fremdriftplanen så godt som mulig, så langt ligger vi godt an – og håper også på det i tiden fremover.

Vi satser på fortsatt godt samarbeid med alle beboere, og ber om forståelse for evt. støy, smuss og annet ubehag som måtte forekomme i denne tiden.

Riktig god helg til alle!

 

Mvh, styret17.8.2018

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*