Home > Uncategorized > Behov for tilgang til din seksjon. Viktig melding!!

Mandag 16. september starter firmaet Østerdalen arbeidene med stramming av dører inn til hver enkelt seksjon, samt vedlikehold av inngangsdørene til trappesats. BalkongTeam skal samtidig inn i alle seksjoner som har NY balkong, og skifte dørhåndtak, kontrollere/ reparere slik at alle balkongdører virker som de skal. Østerdalen starter mandag 16. på morgenen i oppgang 18. Balkongteam starter i oppgang 12 tirsdag den 17. september.     

Som flere ganger varslet fra styre, første gang den 22. august på epost, facebook og hjemmeside til sameiets seksjonseiere, var fristen for å levere nøkler, satt til den den 11. september.

Den 11. september er dette resultatet. Blå seksjoner har levert nøkkel. Gul har varslet at noen er tilstede i seksjonen i tidsrommet arbeidene pågår. 29 seksjoner har altså avklart at noen er tilstede, eller levert nøkkel innenfor fristen. Det mangler avklaring om tilgang til seksjonen fra 30 seksjonseiere!

Om håndverkerne ikke får tilgang til din seksjon, blir ikke det planlagte arbeidet gjennomført, og du må selv eventuelt bestille og gjennomføre dette vedlikeholdet for egen regning.

Styret kan fortsatt ta imot nøkler helt frem til søndag ettermiddag den 15. NB: Du legger din nøkkel i  styrekassen foran vaskeriet i oppgang nummer 14. Merk nøkkel med riktig seksjonsnummer i ziplock posene, som du finner oppå postkassen!  

     

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*