Home > Uncategorized > Bestilling av blomsterkasser til balkong

§14 punkt 8: Blomsterkasser skal monteres etter anvisning fra balkongleverandør, og godkjente kasser kan bestilles ved henvendelse til sameiets styre. Med hensyn til alle beboeres sikkerhet, vil ikke blomsterkasser montert på rekkverk, bli godkjent av styret om blomsterkassene ikke er levert eller godkjent av balkongleverandør. Ved vanning av blomster på balkongene eller ved rengjøring av disse, må det påses at det ikke drypper vann på balkongene under.

Styret har på grunn av dette fått inn tilbud på felles innkjøp av blomsterkasser fra balkongleverandøren. Vi ønsker derfor nå å få en tilbakemelding fra dere, på hvor mange vi på vegne av sameiet skal bestille. Seksjonseier får deretter krav om å betale det antall som er bestilt til den enkelte seksjon. Tilbudet fikk vi våren 2019 men står fortsatt ved lag. Vi har forsøkt å forhandle ned prisen, men på grunn av svak krone har leverandøren lite å gå på, så prisene er som før: Inntil 10 stk. 980 kroner. Inntil 30 stk. 945 kroner. Over 50 stk. 880 kroner.

Prisene er pr. stk. inkludert mva. og inkluderer en innerkasse i plast, som det er mulig å ta ut.

Bestill blomsterkasser ved å sende oss en mail med seksjonsnummer og det antallet kasser som du ønsker. epost: sameiet1218@hotmail.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*