Home > Uncategorized > Blomsterkasser

Styret minner om sameiets husordensregler §14 når det gjelder de nye balkongene.

§14 punkt 8: Blomsterkasser skal monteres etter anvisning fra balkongleverandør, og godkjente kasser kan bestilles ved henvendelse til sameiets styre. Med hensyn til alle beboeres sikkerhet, vil ikke blomsterkasser montert på rekkverk, bli godkjent av styret om blomsterkassene ikke er levert eller godkjent av balkongleverandør. Ved vanning av blomster på balkongene eller ved rengjøring av disse, må det påses at det ikke drypper vann på balkongene under.

Styret har på grunn av dette fått inn tilbud på felles innkjøp av blomsterkasser. Vi ønsker derfor nå å få en tilbakemelding fra dere, på hvor mange vi på vegne av sameiet skal bestille. Seksjonseier får deretter krav om å betale det antall som er bestillt til den enkelte seksjon. Tilbudet vi har fått til er ved bestilling av opptil 10 stk. 980 kroner. Opptil 30 stk. 945 kroner. Over 50 stk. 880 kroner.

Prisene er pr. stk. inkludert mva. og en innerkasse i plast, som det er mulig å ta ut. Så her er det bare å bestille blomsterkasser ved å sende oss en mail med seksjonsnummer og det antallet kasser som du ønsker. epost: joe.harald.strand@gmail.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*