Home > Uncategorized > RUNDSKRIV 22. AUGUST, 2018

Balkongutbygging og behov for tilgang til din leilighet.

I forbindelse med utskjæring av balkongdører så skal vi inn og fjerne eksisterende kabler langs yttervegg. Vi løsner kablene og teiper dem til gulvet en viss avstand fra veggen slik at veggen kan skjæres ut. Vi kommer til å bruke 20-45 min i hver leilighet. Det er viktig at ytterveggen er ryddet og fri for møbler o.l før vi kommer.

Fremdriftsplan for hver oppgang:

Tirsdag 28.08.2018
– Olaf Schous vei 12 2 – 5 etg. Før lunsj.
– Olaf Schous vei 14 2 – 5 etg. Etter lunsj

Onsdag 29.08.2018
– Olaf Schous vei 16 2 – 5 etg. Før lunsj
– Olaf Schous vei 18 2 – 5 etg. Etter lunsj

Vi jobber fra 08:00 til 15:30. Vi vil begynne i bunn av hver oppgang og jobbe oss oppover. Vi har derfor ikke nøyaktig tidspunkt for hver leilighet. Men det er naturlig å tenke at de øverste leilighetene blir tatt på slutten av dagen. Firma Leithe & Christiansen AS Kontaktperson på plassen er Alexander: 932 37 684 Prosjektleder Philip 932 37 656

De leilighetene som er berørt er merket med Gul farge. Om du ikke kan være hjemme på dette tidspunktet kan du levere merket nøkkel til din leilighet til styremedlem Gunn Solberg i Gunns Salong som overleverer nøkkelen til elektriker. Senest levering er mandag den 27. august klokken 16.00

Balkongteam vil støpe inn ett trekkerør under dørstokken til balkongdøren. Elektriker vil i fase to trekke de løsnede ledningene i trekkerøret, når de kommer tilbake for å installere utelys på balkongene. Styret har inngått avtale om montering av dobbeltisolert utebelysning, som resulterer i at vi blant annet slipper å trekke ny kurs fra sikringsskapene, noe som sparer oss for masse ekstra arbeid og ikke minst kostnader.

Bak radiatorene som ble fjernet, er det sikkert ganske stygt. Styret har avtalt med Balkongteam at veggen der radiatoren satt blir sparklet/ pusset etter att ny dør og vindu er på plass i uke 36 til 42. Da slipper med andre ord seksjonseier å gjøre noe med dette.    

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*