Home > Uncategorized > Viktig informasjon

Balkongarbeidet avsluttes
Styret vi i første omgang avslutte formalitetene rundt balkongarbeidet (som er sluttført) og kvalitetssikre finansieringen og fordeling av kostnader som pr i dag ikke er ferdig fordelt mellom seksjonseiere. Som kjent er det noen seksjonseiere som har betalt alt kontant, mens andre låner via sameiet og betaler kostnadene over fellesutgiftene.

Ulovlig tilkobling av vifter
Noen seksjonseiere har koblet vifte på bad samt ventilator på kjøkken til felles sjakt. Dette medfører forstyrrelser i naboenes ventilasjonssystem. Slike tilkoblinger er ulovlige og de som har slikt må være så snill og fjerne disse tilkoblingene. Styret vil følge opp med varsel og kontroll hos de dette gjelder.

Generelt:
Aktiv Ventilasjon har renset samtlige hovedkanaler og stikkanaler inn i seksjonene.

Innleid firma har strammet alle inngangsdører til samtlige seksjoner: Dørene er også pusset og lakket.

Ladestasjon for elbiler
Styret arbeider videre med tema om ladestasjoner for el-biler.

Sikkerhet og HMS – sjekk røykvarsler før julen!
Styret vil gjennomføre en undersøkelse for hvordan det står til med sikkerheten i sameiet, spesielt om brann. Vi vil først sjekke status på røykvarslere og brannslukningsapparater/slanger i hver leilighet. Vi vil deretter komme tilbake til om det er nødvendig med spesielle tiltak.

Vi minner om at det nærmere seg julen som også er en høytid for risiko for brann. Vi minner derfor alle om å være seg dette bevisst; sjekk at alt av talglys er slukket før natten og kontroller at røykvarsleren har et batteri som fungerer.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*